Inbouw Nederland  »  Alarmsystemen

Alarmsystemen

Ingebouwde alarmsysteem; optimale beveiliging voor uw auto

Uw auto krijgt vaker ongewenste aandacht dan u denkt. Wilt u uw auto beschermen? En de kans op diefstal zo klein mogelijk houden? Dat kan. Laat een alarmsysteem inbouwen door Inbouw Nederland en beveilig uw auto optimaal.

Autodieven worden steeds beter en sneller. Voor iedere autobezitter is het een nachtmerrie om bij een leeg parkeervlak terecht te komen. Uw auto is spoorloos verdwenen. Zoals eerder gezegd worden autodieven steeds beter, maar het gaat er vooral om zo snel mogelijk toe te slaan. Door uw auto goed te beveiligen met onze auto alarmen. Maakt u het de autodieven zo moeilijk, dat de auto bij voorbaat opgeheven wordt. Voor optimale auto beveiliging ben u bij Inbouw Nederland op het juiste adres. Wij beschikken over alle diploma’s, materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat ze er niet mee weg komen.

Er zijn een aantal voordelen van een alarmsysteem

De voordelen op een rij:

  • U voorkomt ongewenste aandacht voor uw auto.
  • Een auto alarm beschermt uw auto en eigendommen.
  • Autodieven komen niet met diefstal weg.

Goedgekeurde auto alarm systemen worden onderverdeeld in vier groepen:

Startonderbreker (klasse 1)

Een startonderbreker bestaat uit een elektronisch systeem met minimaal twee inschakelende blokkeringen, geen detectie en geen alarmering. Met een startonderbreker kan u het voertuig uitschakelen door middel van een tag of kaart. Wil jij een start onderbreker door een professioneel laten inbouwen? Wij als inbouwspecialisten hebben ruime ervaring met het inbouwen van startonderbrekers. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Alarmsysteem (klasse 2)

Een alarmsysteem bestaat uit minimaal twee automatisch inschakelende blokkeringen, omtrekbeveiliging en interieurdetectie. Het auto alarm zorgt voor alarmering via akoestische en optische signalering. Het alarmsysteem zal met de originele autosleutel ingeschakeld worden en door middel van een tweede autorisatie uitgeschakeld worden. Met een alarmsysteem zorgt u voor een goede auto beveiliging. Een auto alarm professioneel in laten bouwen door een specialist? Dan bent u bij Inbouw Nederland op het juiste adres. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie (klasse 3)

Het alarmsysteem met hellingshoekdetectie bestaat uit minimaal twee automatisch inschakelende blokkeringen, omtrekbeveiliging en interieurdetectie. Net als bij een standaard alarmsysteem is de alarmering via akoestische en optische signalering dat op grote afstand te horen is. Alleen is dit auto alarm uitgebreid met hellingshoekdetectie. Het systeem zal met de originele sleutel ingeschakeld worden en door middel van een tweede autorisatie uitgeschakeld worden. Inbouw Nederland heeft ruime ervaring bij het inbouwen van auto alarmen. Zo weet u zeker dat een alarmsysteem professioneel word ingebouwd. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Voertuigvolgsysteem (klasse 4/5)

Een voertuigvolgsysteem is een elektronisch systeem dat voldoet aan de strenge eisen van SCM. Het zeer betrouwbare systeem kan de positie van het voertuig bepalen en doorgeven aan de meldkamer. Dit zorgt ervoor dat u altijd kunt zien waar uw auto is. Als het systeem tijdens diefstal gesaboteerd of gejamd wordt zal de aangesloten startonderbreking direct geactiveerd worden. Zo beveilig u uw auto optimaal tegen diefstal. Een voertuigsysteem in laten bouwen door professionals? Neem gerust contact op met onze auto alarm specialisten.

Wilt u autodiefstal voorkomen? En rondrijden in een optimaal beveiligde auto? Dan bent u bij Inbouw Nederland op het juiste adres. Met vele tevreden klanten en jarenlange ervaring bij het inbouwen van alarmsystemen weet u zeker dat het systeem professioneel wordt ingebouwd. De afwerking en installatie is altijd perfect!