Inbouw Nederland  »  Carkit inbouwen

Carkit inbouwen

Als bestuurder in een voertuig is bellen vanaf 2002 alleen nog maar handsfree toegestaan. Een boete is tegenwoordig hoger dan het aanschaffen van een carkit. U kunt kiezen uit verschillende types. Van headset tot een professioneel ingebouwde carkit. Wij bieden u een uitgebreid assortiment.

Parrot CK3100 inbouwen
Een van de meest verkochte oplossingen voor handsfree bellen is de Parrot CK3100. Dit is een van de meest betrouwbare en tevens een van de meest voordelige oplossingen. De CK3100 carkit wordt geleverd met een microfoon en met de nieuwste software.

parrot-ck3100-carkit-inbouwenHet inbouwen van een Parrot Carkit vereist een behoorlijke technische kennis. Laat deze daarom monteren door Inbouw Nederland. Zo weet u zeker dat u niets kapot maakt aan uw auto en dat uw carkit altijd goed werkt.

Wanneer wij de Parrot CK3100 inbouwen dan wordt deze aangesloten op uw autoradio. Wanneer u een oproep ontvangt wordt de muziek direct onderbroken. Via de speakers hoort u het gesprek kraakhelder waardoor u zonder uw mobiele telefoon aan uw oor een helder gesprek kunt voeren. Via het LCD scherm met bediening kunt u het gesprek opnemen en beëindigen.

Wanneer u in de auto stapt maakt de Parrot automatisch via de Blue-tooth verbinding met uw mobiele telefoon. Het gehele telefoonboek wordt direct overgenomen door de carkit. De CK3100 beschikt tevens over spraakherkenning. U kunt middels spraakherkenning uw telefoonboek raadplegen en bellen. Zo wordt het handsfree bellen nog veiliger.

Meer dan alleen Parrot CK3100 carkits
Bij Inbouw Nederland werken wij niet alleen met de CK3100 carkit van Parrot. Het is bij ons ook mogelijk om de Carkits van TomTom of bijvoorbeeld Minikit te laten inbouwen of andere types van Parrot.

Neem contact met ons op over de aanschaf en inbouw van uw carkit. Wij helpen u graag nog veiliger op weg!

Er zijn een aantal voordelen bij het inbouwen van een carkit

De voordelen op een rij:

  • Een carkit biedt de mogelijkheid aan om alsnog te bellen tijdens het rijden zonder gevaarlijke gevolgen
  • U raakt minder snel afgeleid in het verkeer
  • U voorkomt een boete voor handmatig bellen tijdens rijden
  • U brengt het verkeer niet in gevaar met handmatig bellen
  • Beide handen blijven op het stuur tijdens het bellen
  • Een ingebouwde carkit verhoogd de waarde van uw auto

Carkit laten inbouwen?

Wij zijn gespecialiseerd in het inbouwen en uitleveren van carkits van alle merken. Wilt u een carkit aanschaffen of laten inbouwen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.