Inbouw Nederland  »  Cruise Control inbouwen

Cruise Control inbouwen

Cruise Control is een elektronische snelheidsregelaar. Het apparaat meet uw snelheid en neemt, eenmaal ingesteld, de functie van het gaspedaal over. U doet dit met een bediening op uw stuurwiel, stuurkolom of middenconsole.

Heeft u een auto zonder Cruise Control maar zou u wel graag een elektronische snelheidsregelaar willen hebben? Dan is het laten inbouwen van een Cruise Control een fantastische manier om het comfort van uw auto te verhogen. Kies voor comfortabel en zuiniger rijden met minder kans op een boete voor te hard rijden.

Cruise control laten inbouwen op locatie
Het inbouwen van een Cruise Control is specialistisch werk, laat het daarom aan een professional over. Bij Inbouw Nederland wordt uw Cruise Control vakkundig ingebouwd tegen zeer voordelige tarieven. Wij bouwen uw nieuwe Cruise Control in op locatie, hierdoor heeft u geen vervangend vervoer nodig!

Zodra de inbouw in uw auto gereed is krijgt u van ons een duidelijke uitleg over het functioneren en werking van de cruise control. Desgewenst maken wij samen een proefrit zodat u precies weet hoe uw nieuwe Cruise Control werkt.

Maximale veiligheid
Wanneer wij uw Cruise Control inbouwen gebruiken wij alleen de beste en meest betrouwbare elektronisch snelheidsregelaars die er te krijgen zijn. Deze zijn altijd gekeurd door gerenommeerde instanties. Wij begrijpen dat u de zekerheid wenst van een betrouwbaar en veilig product.

De voordelen van het inbouwen van een Cruise Control

De voordelen op een rij:

  • Minder kans op snelheidsovertredingen doordat u dezelfde snelheid aanhoudt
  • U rijdt stabieler omdat u op een gelijke snelheid zit
  • U rijdt een stuk zuiniger omdat u geen extra gas bijgeeft
  • Voor u zelf zal het een stuk comfortabelere reis zijn
  • Inbouw bij u op locatie, dat scheelt tijd
  • Maximale veiligheid, alleen de beste elektronica
  • Uitgebreide toelichting op het gebruik van de Cruise Control

Cruise control nodig ?

Cruise Control laten inbouwen door Inbouw Nederland of heeft u een vraag over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.