Inbouw Nederland  »  Parkeersensoren inbouwen

Parkeersensoren inbouwen

Net dat ene paaltje over het hoofd gezien? Dat is verleden tijd met de parkeersensoren. U krijgt een waarschuwingssignaal wanneer u niet verder kunt. Ook is het mogelijk om de parkeersensoren aan te sluiten op uw navigatie. Zo ziet u precies op uw scherm wat zich achter de auto afspeelt.

De parkeersensoren zijn in het zwart maar ook in de autokleur te leveren.

Laat parkeersensoren inbouwen door een professional
De aanschaf en inbouw van parkeersensoren kunt u het beste overlaten aan een professional. Er zijn veel verschillende parkeersensoren verkrijgbaar. Omdat wij al jaren de inbouw verzorgen weten wij welke parkeersensoren betrouwbaar én voordelig zijn.

Het inbouwen van parkeersensoren is best lastig, zeker als u dit nog nooit eerder heeft gedaan. Om de parkeersensoren te monteren moeten er gaten in de auto worden geboord. Eén fout kan leiden tot behoorlijke schade aan uw auto. En dat wilt u natuurlijk niet.

Parkeersensoren inbouwen bij u op locatie
Inbouw Nederland heeft ervaring met het inbouwen van parkeersensoren voor elk type auto. Wij zorgen altijd voor een goede en kwalitatieve aansluiting van de parkeersensoren, zowel technisch als optisch.

Wij bouwen de parkeersensoren altijd in bij u op locatie. Zo heeft u geen vervangend vervoer nodig. Nadat wij voor u hebben ingebouwd geven wij nog een uitgebreide toelichting op het gebruik van de parkeersensoren.

Aarzel niet, neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden en kosten voor uw auto.

Er zijn een aantal voordelen van parkeersensoren

De voordelen op een rij:

  • U krijgt een beter overzicht tijdens het inparkeren
  • De sensoren geven aan wanneer u de perfecte afstand heeft bij bijv. een auto of paaltje
  • Bij het keren heeft u een veel beter inzicht hoe dicht u op iets zit
  • U bent een stuk veiliger bezig omdat u zich wat meer kan richten op het verkeer om uw heen tijdens inparkeren of keren

Parkeersensoren aanschaffen en inbouwen?

Wilt u graag weten wat het zou kosten om uw auto te voorzien van parkeersensoren? Wij helpen u graag met de aanschaf én inbouw van nieuwe parkeersensoren. Neem direct contact met ons op via het contactformulier.